Fotografe Anja Zwanenburg

Mijn naam is Anja Zwanenburg. In mijn werk als cursusbegeleider en coach staat, naast de fotografie, de mens centraal. Ik ben er op gericht, om het beste in iedereen naar boven te halen. Stimuleren, inspireren en enthousiasmeren zijn voor mij kernbegrippen, evenals humor en een positieve sfeer.

Wil je weten, wat andere deelnemers van de cursussen en fotoreizen vonden? Klik dan hier.
mooiGeluksmomentje......
  • Fotografe Anja Zwanenburg Foto 1
  • Fotografe Anja Zwanenburg Foto 2
  • Fotografe Anja Zwanenburg Foto 3
  • Fotografe Anja Zwanenburg Foto 4
  • Fotografe Anja Zwanenburg Foto 5
  • Fotografe Anja Zwanenburg Foto 6
  • Fotografe Anja Zwanenburg Foto 7

Naast mijn foto-opleidingen volgde ik ter verdieping in 2005 de NLP-Practitioner opleiding. (www.rappardnlp.nl). Deze opleiding richt zich op communicatie en psychologie en houdt zich bezig met processen op onbewust niveau. In 2006 deed ik de opleiding Intu├»tieve Coaching (www.mensontwikkeling.nl) Een bijzondere opleiding waarin wordt geleerd om ook op gevoels- en energieniveau te communiceren. In 2013 rondde ik de opleiding “Creatieve Therapie” af bij het CIVAS instituut (www.civas.nl ). Deze opleiding leerde mij om onbewuste innerlijke processen duidelijk te maken d.m.v. creatieve uitingen. Van 2012 tot 2014 volgde ik modules van de opleiding: “Leergang Psychosynthese en Imaginatie” bij de school voor Imaginatie te Amsterdam (www.imaginatie.nl). Deze opleiding bood mij nieuwe werkvormen en begeleidingswijzen aan bij het werken met beelden en symbolen uit het onbewuste. In 2014 volgende ik de opleiding tot reisleider bij het Instituut Voor Opleidingen in de Reiswereld (www.ivor-reisbegeleiding.nl.) Ik volgde deze opleiding om fotoreizen zelfstandig en in dienstverband beter te kunnen organiseren en begeleiden. Door meditatietrainingen, die ik o.a. bij Frits Koster (www.fritskoster.nl) en Ank schravendeel heb gevolgd, (www.mindfulnessmeditatiefriesland.nl) heb ik geleerd om meer vanuit mijn innerlijk te fotograferen. Dat levert interessantere beelden op en bovenal meer plezier bij het fotograferen. Mijn wens is om deze rijkdom met anderen te delen. Wil je meer van mijn werk als beeldend kunstenaar en fotografe zien? Kijk dan op www.az-fotografie.nl

In mijn werk en in mijn leven sta ik graag met beide voeten op de grond. Ik ben praktisch ingesteld en houd ervan om mijn werk goed te organiseren. Geaardheid en stabiliteit zijn hiervoor de basisvoorwaarden. Daarnaast sta ik open voor intuïtie en verbeeldingskracht.
Ik probeer deze twee werelden zowel in mijn priveleven als in mijn werk met elkaar te verbinden.

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018