Meerdaagse cursussen/reizen

De meerdaagse cursussen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland. Meestal gaat het om een lang weekend, soms ook om een midweek.

Agenda 2018 (data nog niet bekend)
Kracht van kijken
Het eilandgevoel

De meerdaagse cursussen en fotoreizen zijn, net als de korte cursussen, gericht op genieten, onthaasten en lekker bezig zijn met de camera. Ben je ontspannen, dan sta je open voor wat je ziet, hoort, ruikt en voelt. Vanuit deze staat van zijn kun je contact maken met je creatieve vermogen en kun je verbeelden vanuit flow. Doordat je toegang hebt tot je creatieve vermogen, kun je expressie geven aan jezelf of aan een onderwerp. De onderwerpen tijdens deze meerdaagse cursussen en fotoreizen zijn divers. De locatie speelt een grote rol en de opdrachten zullen hier dan ook op worden afgestemd. Omdat we langer met elkaar op pad zijn, kunnen we de diepte ingaan, waardoor de impact ook groter zal zijn.

We proberen tijdens de cursus zoveel mogelijk aanwezig te zijn in het hier en nu. Als je in het moment kunt blijven, blijf je verbonden met je onderwerp. En je zult zien: die mooie of bijzondere foto ontstaat dan vanzelf!

Wil je meer informatie over de achtergrond van het programma, klik dan hier.

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018