Online lessen

Thuis, in je eigen tijd en op je eigen manier fotograferen. Als je dat wilt, dan zijn de online lessen mindful fotograferen vast iets voor jou! Verleg je aandacht van "doen' naar "zijn" door meditatie- of ontspanningsoefeningen, stiltewandelingen of oefeningen om te leren focussen. Fotografeer vervolgens naar aanleiding van inspirerende opdrachten en geniet vooral van dit proces! De oefeningen en opdrachten zijn uitgewerkt in mooi vormgegeven kaarten, die digitaal naar je worden toegestuurd.

Fotografeer in je eigen tempo en besef dat je niks hoeft te presteren. Het gaat erom dat je lekker ongedwongen bezig bent met je camera. Je zult versteld staan van de foto's die je maakt!boijl-8Het programma van een cursus of les is altijd opgebouwd rond de volgende onderdelen: openen, inspireren, fotograferen, reflecteren. Wil je hier meer achtergrondinformatie over, klik dan hier.

Nieuwsgierig naar de online lessen? Vraag een gratis proefles aan. Daarna kun je een abonnement nemen. Je bepaalt zelf, wanneer je de opdrachten maakt.
Je kunt op ieder gewenst moment instappen.

Wellicht vind je het leuk, om je foto’s te delen. Dat kan! Op Facebook is een besloten groep voor deelnemers aan de lessen mindful fotograferen.

Natuurlijk kun je ook altijd een email sturen, als je een persoonlijke vraag of opmerking hebt.

Activiteit


Online lessen

Voor wie


Voor iedereen die het rustig aan wil of moet doen en van fotograferen houdt

Wanneer


Wanneer het jou past

Locatie


Waar jij wilt: bij voorkeur wel in de natuur

Kosten


Gratis proefles.
Je kunt daarna kiezen voor verschillende abonnementen:
€ 15,00 per maand
€ 40,00 per kwartaal
€ 75,00 per half jaar
€ 140,00 per jaar
Je krijgt bij ieder abonnement wekelijks 2 opdrachtkaarten per mail toegestuurd. Op deze opdrachtkaarten vind je een oefening om "uit het hoofd te komen" en een inspirerende foto-opdracht. Het abonnement kun je telkens minimaal 2 weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode per email opzeggen. Zonder opzegging wordt het abonnement automatisch verlengd.

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018