Wekelijkse lessen

Iedere week kun je een les “mindful fotograferen” volgen. Er zijn blokken van 5 bijeenkomsten, waarbij de locatie van ieder blok weer anders is.
Tijd: ’s ochtends van 10.00 – 12.00 uur

PROGRAMMA 2018

Natuurgebied Easterskar bij St. Johannesga
Data: nog niet bekend
Omgeving Pikmeer bij Grou
Data: nog niet bekend
Belvedere in Oranjewoud
Data: nog niet bekend

Je kunt je per blok inschrijven. Een blok gaat door als er minimaal 6 deelnemers zijn. Mis je een les, dan kun je die inhalen in een volgend blok, mits dit blok doorgaat en er plaats is. Ben je nieuw? Dan kun je op ieder moment een proefles volgen en instromen als je dat wilt! Gaat een les niet door vanwege slecht weer of ziekte, dan wordt de les doorgeschoven naar de eerstvolgende maandag- of zondagochtend.

Eigen locatie en groep
Het is het ook mogelijk om met je eigen groep lessen “mindful fotograferen” te volgen op een andere, afgesproken plaats en tijdstip.

We starten altijd met een oefening om uit het hoofd te komen en de focus te verleggen van “doen” naar “zijn”. Daarna krijg je een inspirerende opdracht, waar je ongeveer een half uur op een relaxte manier mee bezig kunt zijn. Zo’n opdracht kan bijvoorbeeld een thema zijn, of het fotograferen bij een gedicht of het verbeelden van een symbool.

Tijdens de koffie/thee pauze is er vervolgens gelegenheid om je ervaringen en/of foto’s even met elkaar te delen. Daarna krijg je een nieuwe opdracht, waar je ook weer een half uur de tijd voor kunt nemen.

Door deze manier van fotograferen ontstaan er mooie of bijzondere beelden. Je zult verrast zijn over de resultaten!

Na de les krijg je de opdrachtkaarten digitaal thuisgestuurd zodat je nog eens rustig na kunt lezen, wat we hebben gedaan.

Wellicht vind je het ook leuk, om je foto’s te delen. Dat kan! Op Facebook is een besloten groep voor deelnemers aan de lessen mindful fotograferen.

Wil je meer achtergrondinformatie over de opbouw van het programma, klik dan hier.

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018